Quan vam començar cuinant cervesa, vam iniciar-nos elaborant petits lots amb base de blat, cosa que no sol ser el més habitual ni, pel que diuen, el més indicat per anar aprenent. No obstant, aviat vam veure que aquest hobby t'enganxa i que les ganes de fer cervesa creixen setmana a setmana, així com l'empenta per anar millorant l'equip i el fer i provar coses noves.

En aquest sentit, llistem a continuació les cerveses elaborades en varies ocasions.


Hattrick ALEMANYA 2006 - Witbier

La HT Alemanya 2006 és una cervesa de blat de color pàl·lid i gust suau. Molt fàcil de prendre, és ideal per acompanyar qualsevol àpat en tot moment, especialment també per refrescar-se de la calor i calmar la sed. Els llúpols emprats són d'origen alemany, i l'us d'espècies com el coriandre i la pell de taronja li donen un toc final afruitat molt acollidor. 

Hattrick COREA i JAPÓ 2002 - APA

La HT Corea i Japó 2002 és una cervesa d'alta fermentació que, pel que fa a l'estil, passeja en el llindar entre les APA i les American IPA. De tonalitat daurada i cos mig, la seva característica predominant és l'intens i alhora agradable sabor a llúpol. En aquest cas els diferents llúpols emprats, tots d'origen americà, li donen un aire cítric i  molt fresc a la cervesa.

Hattrick FRANÇA 98 - Brown Ale

La HT França 98 és una cervesa de color ambar intens degut a l'us de maltes torrades i caramelitzades. En aquest cas, l'us de llúpols anglesos i en quantitats moderades fa que sigui una cervesa poc amarga, on principalment predomina el sabor i matissos que aporten les diferents maltes. Pel que fa a l'estil, la inclouríem en el rang de les Brown Ale.

Filosofia HATTRICK

El secret de totes les cerveses que elaborem!

Ingredients frescos

La base de la bona cervesa: uns ingredients frescos i de qualitat.

Millora i aprenentatge continu

Lot rere lot, invertir en nosaltres i experimentar ens fa millorar.

Control del producte

Lots de volum reduït i seguiment intensiu de tots els processos.